Bloggnorge.com // Min opplevelse i India!
Start blogg

Min opplevelse i India!

Bare enda et Bloggnorge – Gratis blogg-nettsted

Dream India Network (DIN)

Kategori: Ukategorisert | 0 kommentarer » - Skrevet Saturday 7. November , 2015 kl. 17:28

Planen i dag var å bli med til “Childrens Home” for å se hvordan organisasjonen arbeidet med ungene og for å se om vi ville bo der. Kan ærlig innrømme at jeg var 98% sikker på at jeg ikke ville overnatte på et praksissted fra før av, siden jeg vet sånn noenlunde hvilken standard husene er i her i India. Og det fikk jeg bekreftet – de hadde ikke do (men hull i bakken) og ikke vann til å dusje i, så de heller vann over seg i bøtter. Ellers var det et veldig fint hus som ble bygd i 2013!

Det tok over en time til huset og det ligger ganske øde, slik at om vi skulle vært der på kveldstid ville det vært vanskelig å få tak i tuk-tuk hjem og det er nok ikke særlig trygt heller. Derfor skal vi finne nok en ny plass på mandag….
Etter ungene kommer hjem fra skolen 15:30 har de lekser, men siden vi ikke kan språket er vi ikke til hjelp og på kvelden er det middag, dusjing og tid for å be. Så det er heller ikke så interessant å bruke tid på når vi først er her. Selv om det hadde vært koselig..

Jeg er ikke særlig overrasket, men da vet vi det og ser om vi finner noe spennende! Ikke enkelt å planlegge praksis så og si selv, når vi ikke vet noe særlig om organisasjonene. Det ordner seg – og hvis ikke, så går det over.. 40 dager igjen!

DSC01341 DSC01310 DSC01307 DSC01316 DSC01330 DSC01317 DSC01323 DSC01337

I morgen tenker vi oss til en dyrepark/tigersafari.
Også er det farsdag hjemme?
På forhånd; gratulerer med farsdagen til verdens beste pappa!! Dumt jeg ikke kan gi deg en klem og en påminnelse.
Kunne skrevet en haug av fine ord til deg! Du er mitt største forbilde og min beste venn – så klok og så snill!
Hadde det ikke vært for deg, hadde jeg gått glipp av mange muligheter. Jeg kan blant annet takke deg for noen av mine beste venner jeg har hatt, på fire ben. Det er også du som har holdt meg motivert når det gjelder utdanningen og da jeg har vært umotivert til å lese har du gitt meg noen gode råd for å faktisk gjøre det! Selv om jeg egentlig vet det, er det godt med noen som gir deg et vennlig spark bak!!
Ingen følelse er bedre enn å være sammen med deg og mamma på hytta, der mamma lager middag og du skjenker i musserende vin – da nyter vi livet!
DU ER FANTASTISK! Finnes ingen ord som beskriver hva du betyr for meg!

pappa

css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Laget av Hjemmesideleverandøren
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørsmål rettes til post[att]lykkemedia.[dått]no.