Bloggnorge.com // Min opplevelse i India!
Start blogg

Min opplevelse i India!

Bare enda et Bloggnorge – Gratis blogg-nettsted

Et tungt farvel…

Kategori: Ukategorisert | 0 kommentarer » - Skrevet Wednesday 16. December , 2015 kl. 14:49

Denne uken har vi brukt til å få i orden alle papirene, hatt møter med forskjellige personer på skolen og i dag var vi i slummen for aller siste gang.

Å være tilbake på “Transit School” ble veldig spesielt for meg, siden yndlingsen Farhan ikke var der. Han var vekke fra skolen på grunn av feber, men jeg kunne komme tilbake klokken fire for å møte han og moren.
Jeg savnet Farhan, men det var fortsatt mange søte unger på skolen som jeg har blitt kjent med. Vi danset og koste oss for aller siste gang, med veldig blandede følelser fra min side!

Jeg hadde med masse klær til å gi bort, håndkle, bestikk, bøtte, veske ++. Håper det er en fin julegave!

I ettermiddag gikk jeg tilbake til slummen alene for å møte Farhan og moren. Farhan var nyklippet og smilende, tross feber, og ga meg en lang klem. Jeg spurte om ikke vi kunne ta oss en tur rundt i slummen for å handle litt, noe moren satte pris på. Vi kjøpte ris, alle slags grønnsaker, noen klær, snacks og tannbørster. Så bar vi alt til huset deres og da kom tårene………….

Jeg har gruet meg enormt til å si farvel, fordi jeg skulle ønske jeg kunne gjøre så mye mer for dem! Det var rart å si farvel til veilederen vår og ansvarspersonen vår på skolen, men ikke så trist egentlig, for å si det rett ut. Men da Farhan ga meg den aller siste klemmen var det umulig å ikke bli lei seg. Moren kan lite engelsk, men sa at de ville savne meg og “thank you”. Ingen ord kan beskrive hvor mye denne opplevelsen sammen med disse menneskene har gitt meg, så mye kjærlighet i et så “lite” liv.
Heldigvis kan jeg reise hjem med god samvittighet – jeg har prøvd å gjøre mye utav ingenting. Også starter Farhan på normal skole i juni takket være sponsor-program! HURRA! Håper han liker skolen og får seg en utdanning, slik at han kommer seg bort fra slummen..

Det føles så tungt å skulle dra om to dager, men samtidig gleder jeg meg noe enormt til å endelig komme hjem til mitt gode liv. Tenk at jeg aldri skal tilbake til L.R. Nagar Slum.. Så trist, så herlig…

Klarer ikke å laste opp bildene, men legger masse ut på facebook som vanlig :)

css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Laget av Hjemmesideleverandøren
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørsmål rettes til post[att]lykkemedia.[dått]no.