Bloggnorge.com // Min opplevelse i India!
Start blogg

Min opplevelse i India!

Bare enda et Bloggnorge – Gratis blogg-nettsted

Siste dag i slummen.. Rart, trist og godt.

Kategori: Ukategorisert | 0 kommentarer » - Skrevet Saturday 31. October , 2015 kl. 11:27

Det var hardt å komme tilbake i jobb etter ferie.. Men ungene var veldig glade for å se oss og det ble også vi!
Også de som jobber der ga oss masse ros for å ha vært gode til å samarbeide og vi fikk høre vi hadde vært den beste gruppen frivillige. Veldig koselig og veldig rørende..

I går hadde jeg med spiderman matpakke, drikkeflaske og pennal til yndlingsen Farhan, som jeg ga han før vi gikk hjem. Jeg hadde også skrevet en liten hilsen til han på engelsk, som ble oversatt for han. Slet veldig med å ikke gråte da jeg ga han en stor klem… Har så blandete følelser – trist, glad, takknemlig og ydmyk. Også kommer jeg til å lure fælt på hvordan det går med han, men heldigvis skal jeg sponse han og da vil jeg få tilsendt brev fra India når jeg er hjemme igjen :)

I dag hadde vi med oss masse snacks til ungene siden det var vår aller siste dag før vi starter på ny praksisplass. Vi spilte musikk, danset og tegnet. De eldste ungene sa de kom til å savne oss og jeg må si at jeg kommer virkelig til å savne dem også!
Jeg sa til Farhan at vi kommer på besøk før vi reiser hjem og at dette ikke er et “hade” enda. Han svarte “okay” og smilte. Like greit at han ikke forstår det, da hadde det vært enda tyngre..

Da vi skulle gå ga vi klemmer til to av de som arbeider der og som vi har samarbeidet med hver dag. Hun ene begynte å gråte og da måtte jeg bare si “kommer tilbake da” og måtte bare komme meg ut før jeg også begynte å gråte.. Huff..
Føles veldig deilig at arbeidet vårt har blitt sett og satt pris på!

Bare få minutter etter så vi Rajesh, en av ungene, som begynte på vanlig skole på mandag takket være sponsor!!!! Fantastisk! Eleni liker han veldig godt og hun fikk gitt han en klem og ønsket han lykke til. Da kunne vi gå enda lettere ut i fra slummen.

Blir veldig spennende å se hvor vi ender opp neste praksisplass, da det ikke er helt bestemt enda. Først skal vi ut i kveld! Har hatt meg en vel fortjent øl og popcorn allerede….

DSC01240 DSC01175 DSC01136 DSC01150 DSC01158 DSC01180 DSC01156 DSC01248 DSC01216 DSC01221 DSC01233 DSC01261

css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Laget av Hjemmesideleverandøren
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørsmål rettes til post[att]lykkemedia.[dått]no.