Bloggnorge.com // Min opplevelse i India!
Start blogg

Min opplevelse i India!

Bare enda et Bloggnorge – Gratis blogg-nettsted

Golden Triangle

Kategori: Ukategorisert | 0 kommentarer » - Skrevet Wednesday 28. October , 2015 kl. 12:16

I går kveld kom vi “hjem” fra en kjekk og travel ferie! :)

Første dagen var vi tidlig fremme i New Delhi, spiste frokost og dro ut på sightseeing etterfulgt av Dussehra Festival på kvelden. Dagen etter var vi i Delhi for sightseeing før vi kjørte direkte til Agra. I Agra hadde vi et flott hotell, men dessverre var det bare en natt der også, kun for å se Taj Mahal.
Har sett så mange bygninger, templer og palass nå at jeg vet ikke selv hvor jeg har vært egentlig… Men blant annet Red Fort, India Gate, Humayun´s Tomb Graveyard, Lotus Temple…. Drittlei sightseeing nå, men det har vært kjekt å ha sett forskjellige plasser :)

Tredje dagen var vi oppe før solen for å ta på saree, som er det samme som å ta på bunad for første gang. Hotellet var fem min gåavstand fra Taj Mahal og vi hadde med oss guide. Etter noen timer her også var det kjøretur igjen, denne gang til Jaipur. Her hadde vi to netter og det var deilig med litt mindre kjøring for èn dag og en kortere formiddag med sightseeing. Vi reiste inn til en “landsby” ved navn Choki Dhani på kvelden, som bestod av musikk, dans, kamelridning, mat og god service. Koste oss skikkelig!
Siste dagen var det tilbake til New Delhi for en natt, på samme hotell. Etter en lang kjøretur skulle vi ha pizza til lunsj/middag og stoppet ved et kjøpesenter. Da vi hadde bestilt, begynte det å riste.. Det kjentes ut som jeg ble svimmel og tenkte det sikker var kjøreturen som hang igjen i kroppen…. Men da alle begynte å løpe ut, forstod jeg at det ikke bare var jeg som ikke følte meg bra og at det var jordskjelv.. Haha! Godt det ikke var noen skader, og med tanke på at vi var i første etasje er det best å ikke tenke på hva konsekvensene hadde vært om det var et større jordskjelv.. Kult å ha opplevd det også!

Denne siste dagen hadde vi ingen planer gjennom selskapet vi reiste med, så vi møtte to indere som tok oss med ut til et festområde. Eleni og Dinora har en indisk venn i studentblokka i Norge, og han igjen har denne vennen her i New Delhi som vi møtte første og siste dagen.
Det ble lite søvn før vi måtte sjekke ut av hotellet og en lang dag før vi var “hjemme” i Bangalore igjen.

På 5 netter og 6 dager har vi opplevd mye, sett mye og kost oss veldig! Vi planlegger en/to ferier til før vi skal hjem. Jeg visste allerede før jeg reiste at jeg ikke kommer til å reise her igjen, så vi må prøve å få med oss det vi kan når vi først er her!

Nå har vi noen få dager praksis igjen i slummen, før vi bytter praksisplass. Blir spennende å se hvordan det blir! Også er det veldig greit å arbeide 6 dager i uken, slik at det er enkelt for oss å planlegge ferie! En veldig annerledes praksisperiode dette, men jeg klager ikke…… ;)

Får starte på skittentøyet.. Jeg ødela noen indiske klær i vaskemaskinen her, så vi vasker alt for hånd.. At jeg kom til å savne den gamle vaskemaskinen min hjemme, som sentrifugerer dårlig, hadde jeg aldri trodd….

DSC00858 DSC00981 DSC00974 DSC00932 DSC01117 DSC01071 DSC01004 DSC01061 DSC01045 DSC01104 DSC01092 DSC01121 DSC00880 DSC01005

css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Laget av Hjemmesideleverandøren
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørsmål rettes til post[att]lykkemedia.[dått]no.