Bloggnorge.com // Min opplevelse i India!
Start blogg

Min opplevelse i India!

Bare enda et Bloggnorge – Gratis blogg-nettsted

Så mange planer og tiden går..

Kategori: Ukategorisert | 0 kommentarer » - Skrevet Wednesday 21. October , 2015 kl. 19:29

I går, etter slummen, kjøpte vi saree på commercial street! Og i kveld har vi hentet dem og pakket dem i kofferten for reisen som starter om noen timer. Jeg tenkte egentlig jeg ikke gadd å kjøpe saree, men når vi skal til Taj Mahal vil det se veldig bra ut og i november er det en stor festival her, så da får vi også brukt den. Har også hørt av en lokal at vi kanskje får delta i et bryllup som skjer i november, så det kan bli en del pynting på oss :) Håper virkelig vi får oppleve indisk bryllup!

I dag har vi hatt veiledning på Christ University, der vi har pratet rundt neste praksisplass. Dette kan også bli spennende, men da vi fortalte det i slummen etterpå fikk vi så fine tilbakemeldinger fra ansvarspersonen at det blir nokså trist også.. Ungene har skrytt av oss til foreldrene og har snakket engelsk når de kommer hjem fra “Transit School”. Ble nesten litt rørt… haha

Nå reiser vi i natt til Delhi, så videre til Agra (Taj Mahal), Jaipur og tilbake til Delhi igjen før vi reiser “hjem” til Bangalore. Travelt og spennende opplegg på 6 dager!

Håper det blir en fin tur! Vi tenker å ta to turer til før praksisperioden er over. Litt av en praksis må jeg si! Gøy å kunne oppleve så mye når jeg først er her.

Legger ut noen bilder på instagram også, de jeg har tatt med mobilen. (acvagle93).

DSC00786 DSC00788 DSC00797 DSC00805 DSC00770

css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Laget av Hjemmesideleverandøren
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørsmål rettes til post[att]lykkemedia.[dått]no.