Bloggnorge.com // Min opplevelse i India!
Start blogg

Min opplevelse i India!

Bare enda et Bloggnorge – Gratis blogg-nettsted

Hurra, 24 dager igjen!

Kategori: Ukategorisert | 0 kommentarer » - Skrevet Tuesday 24. November , 2015 kl. 17:39

Gleder meg fortsatt like mye til å komme hjem, om ikke mer!

Fra i morgen av splittes vi (jeg, Dinora og Eleni) på de tre skolene vi er i praksis. Selv liker jeg ikke å stå foran masse folk alene, som i dette tilfellet er studenter med spesielle behov og lærere, så jeg gruer meg litt til de siste dagene av denne måneden i praksis. Har jeg klart meg så langt i India, så skal jeg vel klare det også…. :p
I dag lærte vi ungene dansetrinn til musikk, da jeg hadde med mobilen og høyttalere. Fikk litt “slummen-følelse” og det skal bli koselig å komme tilbake i slummen på besøk før vi drar hjem.. Der tar jeg med meg mange varme minner ifra!

Har feber for tredje gang og jeg begynner å bli skikkelig lei av konstant vondt i magen. Hadde heller forventet diarè i India enn motsatt problem, men så har jeg ikke prøvd så mye “nytt” heller, da alt er så sterkt.. Pizza nesten hver dag, tørr ris og brød eller toast, ingen trening, dårlig søvn osv… Er glad det nærmer seg slutten og ser frem til å få kroppen normal igjen (etter jul..)!

Fikk også en “stor” negativ overraskelse i dag, når vi så at den 18. desember er en fredag og ikke en torsdag, slik jeg hadde tenkt… Da ble det plutselig èn dag lengre…. Og jeg som gledet meg sånn til taco torsdag den 18., men som heller får bli fredag den 18. da… haha. Mamma har nok tacoen klar i Espedalsveien allikevel :)
Samtidig som vi snakket dypt og tungt om datoen, ble vi kjent med to nye indere på Starbucks som inviterte oss med på en konferanse for utenlandske studenter på søndag. Der skal vi visstnok snakke om hvordan vi opplever Bangalore osv. (Tror jeg står over…) Men dersom vi møter opp blir vi sikker kjent med andre “immigranter”, som hadde vært hyggelig!

Nå skal jeg ta meg en kort, lunken dusj, før jeg legger meg i den harde senga for natten! TJOHEI, SÅNN ER DET HOS MEG!

css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Laget av Hjemmesideleverandøren
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørsmål rettes til post[att]lykkemedia.[dått]no.